I tres més amb Hora de Joglar
21/07/2016
Un any i mig més tard… Oyeme con los ojos
03/08/2016

15-7-16

Concert de Suzanne Vega al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.  Es pot fer ràpid el resum del bolo: muntatge senzill, pocs canals, jo feia monitors amb la Yamaha M7 de l’Auditori.  Hora prevista d’arribada del tècnic i del backliner, 15:00. Hora de l’actuació, 21:00.  Hora d’arribada real del tècnic, del backilner, de Suzanne Vega i del guitarrista Gerry Leonard, 19:30.  Van trobar un accident a l’autopista, a França.  Nosaltres ho teníem tot a punt. Tu diràs, havíem tingut un munt d’hores extres.  Tanmateix això ens va salvar perquè vam tenir alguns misteriosos problemes de sorolls elèctrics a quatre canals amb DI.  Tot i canviar-ho tot, i tot vol dir cablejat, punt de corrent, canals i fins i tot l’splitter, els sorolls van persistir fins que vam canviar les BSS AR133 que portàvem de BTM per les BSS AR116 que tenien a l’Auditori.  Al final, quan van arribar i van muntar, ràpids però sense estressar-se, van posar les seves DI’s, i tot i que hi havia alguns sorolls, aquests van desaparèixer quan van connectar les guitarres i van tancar el circuit -o això vull creure-.

Quin reguitzell de pedals que portava el guitarrista! I que clar que ho tenien tot! Bé, d’acord, eren pocs canals, però tant el tècnic de PA, com el backliner, com Gerry Leonard eren un 100% d’eficiència en muntatge, comunicació verbal amb nosaltres i en optimització del temps que tenien.  Del primer que van fer va ser muntar el seu propi micro sense fils i me’l van donar perquè anés fent els monitors d’ella.  I quan ho van tenir tot muntat el guitarrista ho va provar tot, els seus canals i els d’ella, i després va venir Suzanne Vega a tocar parts d’uns quants temes i a les 20:15 ja havíem acabat les proves.

Durant el concert em vaig limitar a obrir i tancar els canals de les guitarres d’ella, tal i com em van apuntar al set list que em van deixar a la taula.

Amabilitat, connexió i bona feina. Així és un plaer treballar.

Final de bolo i recollir les quatre coses que portàvem mentre anaven tapant totes les butaques de l’Auditori, ja que aquesta va ser la darrera actuació de la temporada.

I les fotos dels pedals, guitarres, amplis, l’espai de treball del backliner, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *