Estadístiques 10 anys

Festivalot’16
08/06/2016
Dunas, dos anys després.
04/07/2016

Després d’estar revisant les estadístiques dels 10 anys de kurtibolos i processant algunes dades he elaborat les següents gràfiques que crec que són bastant o molt significatives del que ha passat durant aquest període de vida del blog, que va del maig del 2006 al maig del 2016.

MITJANES MENSUALS (PER ANYS) DE VISITES A PÀGINES
Mitjana de visites mensuals que ha tingut kurtibolos per anys entre el maig del 2006 i el maig del 2016.

TOTALS ANUALS VISITES A PÀGINES
Número total de visites a pàgines per any del període analitzat.

TOTALS MENSUALS VISITES A PÀGINES I RELACIÓ AMB ELS AMICS DE LES ARTS I MARÍA PAGÉS COMPAÑÍA+DUNAS
Número total de visites a pàgines per mes i la relació amb les gires d’Els Amics de les Arts i de María Pagés Compañía conjuntament amb els de Dunas, el grup i la companyia amb més presència al blog.  És interessant veure que tot i que kurtibolos anava tenint més visites de mica en mica no va ser fins a la gira Bed&Breakfast d’Els Amics de les Arts que va tenir el primer boom de visites important.  A la gira d’Espècies per catalogar correspon al pic històric de visites.  A partir del Bed&Breakfast el número de visites entre pics destacables es va mantenint més o menys constant.  A banda del pic ja esmentat de la segona gira important d’Els Amics de les Arts, hi ha pics que corresponen a algunes gires amb María Pagés i la darrera fins a dia d’avui amb Els Amics, la del Dinosaure.  Les gires amb María Pagés són més aviat funcions més o menys agrupades per setmanes amb intervals més o menys separats en el temps, no són gires de molts mesos com amb Els Amics de les Arts, i són la segona font d’importància de visites.  A més a més, tota la resta de grups i bolos que faig contribueixen al número de visites sempre i que es vagin penjant entrades regularment.

% PRESÈNCIA ENTRE GRUPS PRINCIPALS AMB ELS QUE HE TREBALLAT O TREBALLO
El gràfic mostra la presència al blog en % dels grups principals amb els que he fet bolos durant aquests deu anys.

% BOLOS GRUPS PRINCIPALS I BOLOS EMPRESA (BTM Sound)
El gràfic compara el % de bolos de “maletín” i bolos amb l’empresa principal per la que he treballat durant els deu anys.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *