Festivalot’16

Kurtibolos 10 anys
10 anys
31/05/2016
Estadístiques 10 anys
16/06/2016

28 i 29-5-16

Segona edició del  Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona.  Aquests vídeo resumeix el que va ser el festival des del punt de vist del públic, allò que van veure, viure i gaudir en els espais on es desenvolupaven els concerts i activitats.

Des del punt de vista dels organitzadors (Pistatxo Produccions) la feina comença molts mesos abans elaborant la programació, cercant els tractes amb els patrocinadors, fent reunions i més reunions amb totes les parts implicades, rebent pressupostos dels managements dels grups i dels proveïdors i intentant que aquests quadrin amb el pressupost del festival, etc.  El gruix de la meva feina com a cap tècnic comença amb l’arribada de la primavera i s’intensifica el mes abans del Festival.  El Festivalot és un festival que té dos anys de vida, de mida més aviat petita-mitjana, però deu n’hi do la feina que porta tenir-ho tot controlat en els 6 espais on es desenvolupaven els concerts: riders, contrariders, escenaris, tanques, electricitat, necessitats tècniques vàries, confecció dels horaris de muntatges, citació de tècnics i d’artistes, horaris de proves, i preveure els “marrons” d’última hora del nostre estimat Mr. Murphy (que t’has comportat prou bé aquesta vegada!). Ah, i una tasca més improvisada durant el festival, ser el vigilant del radar i preveure a quants minuts teníem les tempestes el segon dia si finalment ens passaven per sobre. I no, com per art de màgia totes van passar o més al nord o més al sud o es van diluir abans d’arribar al Festivalot, algunes a 500 metres de la Plaça del Pallol, on teníem el principal escenari descobert.

Les millors imatges del Festivalot amb tots els artistes les trobareu al blog del Festivalot.  Aquestes són algunes de les “altres fotos”, aquelles que no es veuen, les de tot l’equip humà del festival, direcció, producció, comunicació, tècnics…  N’hi ha poques de fotos, massa atrafegat que anava amunt i avall!

Carregant a BTM, les futes de l’òrbit d’Esfèric a punt de ser muntades, la Plaça del Pallol, el punt de benvinguda, Rita la directora i Gemma de producció, the men in black (uns clàssics dels concerts), alumnes de l’ETECAM en pràctiques, el control de monitors al Pallol, les tempestes passant per tot arreu menys per sobre del festival, moments de relax i de fer l’ase.  Nivell desbloquejat! Segon festivalot al sac!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *