My life is a bolo!

Clausura de l’Strenes amb Macaco
30/04/2016
Hora de Joglar
Càpsules de Felicitat
18/05/2016

13-5-16

Data assenyalada al calendari com el dia que vaig néixer.  Sí, el meu aniversari i de bolo.  Ja sabeu què dic jo sempre, podria ser el meu lema, de l’estil Winter is coming, o What is dead may never die: My life is a bolo!

En fi, i quin millor regal d’aniversari que anar a gaudir de The Minstrels Quartet al Girona acapella festival. Nanos, que bé que ho foteu!

A les proves estàvem dubtant que si sonoritzar les veus, que si no, que si un intermig…  L’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona és un bon lloc per cantar a capella, però quan s’hi afegeix el piano o cal que arribi el so fins al final si hi ha molta gent, la cosa canvia.  Un parell estèro amb dos Schoeps CMC5-MK4 et dona la solució!  Ah, i un SM58 a la veu a la posició del piano, però a mig metre de la boca.  I au, a córrer i a passar-ho bé!

Dub, da ba, dub dub, daaaaaa!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *