Comença l’Imaginatour!

La Dinamita a Salt
18/04/2016
Clausura de l’Strenes amb Macaco
30/04/2016
22-4 Girona
23-4 L’Escala
29-4 Montagut
30-4 La Canya

Amb Hora de Joglar tornem a la carretera amb l’Imaginatour.  Moltes adaptacions i versions dels temes del grup, algun de nou, l’Eloi que s’estrena com a saxofonista, algunes coreos noves i moltes moltes ganes de marxa i música!

Enguany ja són 6 dels 8 membres que van amb IEM, 4 d’inalàmbrics i 2 amb cable.  Sembla que per allà on passo van apareixent auriculars a les orelles… he he!! I ells contents i jo més que es puguin sentir millor -amb la corresponent adaptació, és clar- i cuidar-se l’oïda.

El primer bolo va ser passat per aigua, especialment a les proves de so, a la Festa Major de la Universitat de Girona. Que bé que l’escenari i el control estiguessin coberts, malgrat ser el típic plàstic blanc farcit de reflexions… (no em queixo!).  Els companys de FEC ens van tractar tan bé com sempre.  A l’escenari vam anar una mica de cul, gens d’espai per moure’s, fang per arribar-hi, molts grups i canals, horaris no especialment ben planificats, però com sempre, amb un bona cara i ganes tot va endavant.
12 caixes del GEO S12 i 4 CD18 no estan gens malament pel tipus de bolo que era. Ah, i una Yamaha M7 ES prou ben cuidada. Gràcies Lluís, Joan i Pol!

L’endemà vam anar al meu poble, a l’Escala,  a tocar a l’Endragona’t, a la sala polivalent. Gràcies Joves Barrakers per l’organització. Allà vam compartir escenari i paella amb la gent de Germà Negre i els tècnics de tres4tres. Gràcies Casi i Alberts! Avui Adamson Spektrix i SC48 a FOH i una X32 a monitors.

 

 

 

I al cap d’una setmana, cap a La Garrotxa s’ha dit! Montagut i La Canya.  Nois i noies, jo perquè hi estic acostumat, la Garrotxa és terra de bona gent però també de moooooolts de “persons”. Mare meva quina col·lecció! Ha ha ha!!

A Montagut vam trobar la gent de Xandris amb un array RCF, Yamaha M7 a FOH i LS9 a monitors.  Gràcies per la feina, tot va anar sobre rodes!  Menys l’acústica de la sala, oh yeah, yeah, yeah, yeah…!
Aquí vam compartir camerino amb els Tortellinis, immersos en el que serà el seu primer disc.  També va actuar Ítaca Band, en un altre camerino, en aquest ja no hi cabíem!

 

 

A La Canya vam trobar a la gent de Clip, amb en Ramon, en Missi & Co.  Que trempats que sou també! I tenir de companys a la Greda Street Band a l’escenari va estar bé! Llevat pels tècnics i els canvis de patch que van haver de fer amb tots els nostres canals i enviaments de monitors i IEM. Gràcies una vegada més!!! Amb carinyuuuu!!! d&B Q, Digico SD9, sense taula de monitors -ja m’estava acostumant bé, tres bolos seguits amb taula de monis…-.

Endavant amb els Joglins!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *