Ramon Mirabet a l’Auditori de Girona

Stanley Clarke
24/03/2016
Love Of Lesbian a l’Strenes
05/04/2016
18-3-16
Sí, m’agrada la música amb ànima i emocions que fa Ramon Mirabet.  És la segona vegada que tinc el plaer de coincidir amb ell i la seva banda, ara al Black Music Festival, a l’Auditori de Girona i fent els monitors, ei, i amb en Ramon Prat a PA! Feia temps que no ens vèiem, eh? Bon retrobament!
Proves de so amb els neguits habituals dels músics que descobreixen l’acústica de la Sala de Cambra per primera vegada i el consell de “menys és més”.  Ja sé que els tècnics ens repetim amb frases com aquesta, o com “amb el públic millora”.  Però és que són ben certes la majoria de vegades!
Al final tot es va posar més o menys lloc i una vegada va començar el concert l’energia va anar creixent fins que, a petició d’una persona del públic, dues de les integrants de The Sey Sisters que assistien al concert van pujar a l’escenari a fer uns coros en un dels moments àlgids de la nit, amb en Ramon deixant-se anar i amb tots els músics en comunió. Grans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *