Quins substituts tu! Bravo!

El primer del febrer
02/02/2016
Cap de setmana a l’Auditori de Girona
22/02/2016
13-2-16 Lloret de Mar
La Cinta en comptes de l’Aïna com a Esperança Dinamita i en Pau en comptes d’en Faló a la guitarra.  Quines taules que han demostrat! Pels pocs assajos que s’han pogut fer han passat amb nota aquesta primera funció.  
Quan mescles i fas un quants bolos d’un espectacle arribes a interioritzar tant el que fa i toca cada membre de la banda que quan hi ha canvis aquests et mantenen en estat d’alerta.  Bàsicament parlo de petits detalls, el guió de l’espectacle és el mateix, però alguns ingredients han canviat una mica.  I el gust del cuinat, la mescla, varia una mica.  Ni pitjor ni millor, diferent.  Motiu suficient per estar més alerta que de costum esperant les novetats (i les sorpreses!).

A més la Fanny feia anys! Mira que contenta que està amb el seu Jon Snow! Ah senyooooor!!! Per molts anys guapa!

Bolo amb la Midas M32 de Nord Produccions (gràcies per la feina!) i amb l’equip de so del Teatre de Lloret.  Està format per 4 Tecno Star Audio de 15″ i un subgreu.  Cobreixen bé fins a mitja grada.  El control està a dalt de tot de la grada, en principi a dins d’una cabina però et pots posar a fora.  De fet el personal t’ho ofereix molt amablement.  El so millora respecte l’interior de la cabina però no té res a veure amb el que sent la primera meitat de la grada.  Si a dalt ho sents fort a baix estàs rostint orelles…  En fi, viatges amunt i avall per la grada durant les proves, i anar fent cames!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *