El primer del febrer

Joglada de gener III: al Girona 10
28/01/2016
Quins substituts tu! Bravo!
14/02/2016

1-2-16 Sant Cugat del Vallès

Funció d’Esperança Dinamita al Teatre-Auditori de Sant Cugat, en la inauguració de la temporada de febrer a juny.  Al matí vaig anar a donar classes ben tranquil, sabent que arribant havent dinat en faria prou.  El muntatge de so és senzill i el fan en Tete de BTM i en Nico i en Marc de l’Auditori.  Això dóna tranquil·litat! Yamaha CL5 a PA, Yamaha M7 a monitors, els 16 Kiva, 4 Kilo , 4 SB118 i 4 108P de LA de PA, Nexo PS10 a monitors, i vinga, a intentar conviure amb les reflexions de la sala, d’altra banda vella i estimada coneguda.
En Marc i en Nico, la Realist pickup d’en Beni al contrabaix, els teclats d’en Toni “camuflats” al moble de piano de paret, el terra fet de palets…

Avui de maquinista tenim a l’Enric i d’il·luminació a l’Andreuet, amb la seva nova joguina, content ell! Això sí, el millor, el flight case on la guarda…  En Vit i la Fanny estan perduts de vacances -que ja se les mereixien-.

Quines vedettes tan estupendes que tenim!! Bé, tot l’equip és estupendu… (que sinó després tenen gelosia…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *