Joglada de gener III: al Girona 10

Joglada de gener II: fred, humitat i festa.
28/01/2016
El primer del febrer
02/02/2016

30-1-16 Girona

Bolo amb Hora de Joglar dins dels actes de Girona 10. Proves de so a les 14h mentre les parades del mercat del Lleó encara estaven desmuntant i amb la taula al costat de l’escenari.  Bé, anirem fent monitors, i a mitges proves ja posarem la taula a lloc. Fa solet, bona temperatura, bon ambient, algú ens porta una cerveseta… qui no es conforma és perquè no vol! I tot sigui dit, partia d’una bona sessió a la taula (Yamaha CL5), amb els canals doblats (PA i monitors), d’un dia que deuria tenir temps per fer-ho.  En part és complicar-se la vida qua tens 30 canals (tant que deia jo de no canviar capes a l’entrada anterior), però una vegada has fet les proves de so, si els músics estan còmodes a monitors, pocs canvis has de fer.
Avui en Tete i en Geli, amb BTM, s’han menjat tot el muntatge de so i llums i els canvis dels quatre grups que hauran passat per l’escenari al llarg del dia. Gràcies per tenir-ho tot tan net, polit, ordenat i a l’hora que tocava!
Actuació a quarts de vuit (genial!), a quarts de deu cap a sopar i al llit a mitjanit.  Deu ser cosa de l’edat però aquest horari ja el faria jo a tots els bolos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *