Esperança Dinamita a Calella

De Reis va la cosa (els d’Orient)
13/01/2016
Joglada de gener I: El dia del Joglar
27/01/2016

9-1-16

Segon bolo de l’any, aquest amb l’Esperança Dinamita de Le Croupier escalfant l’ambient de la Sala Mozart de Calella.  Bona entrada, públic que semblava que encara estigués paint els tiberis de les festes de Nadal, les xarxes socials a tope amb l’acord d’última hora de Junts Pel Sí i la CUP, sopar i bon rotllo al bar de la sala, funció entretinguda com sempre, birreta abans de tornar cap a casa, riures…  Ei, i sense oblidar els companys d’Events i el personal de la sala, que ens van tractar la mar de bé, gràcies a tots!
Quin gust començar l’any amb aquests bolos!! Mira que l’he vist vegades Esperança Dinamita i no hi ha dia que no rigui amb l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *