De Reis va la cosa (els d’Orient)

Gràcies 2015, benvingut 2016! Bon any!
31/12/2015
Esperança Dinamita a Calella
26/01/2016
5-1-16
Primer bolo de l’any, amb permís del petit muntatge que vaig fer el dia 2 als Reis de Bescanó (sí tu, anaven avançats aquests del poble).  I va ser a la Plaça Major de Vic, farcida de la il·lusió dels petits i dels que ja no ho són (som) tant.  I que espectaculars que són els Reis de Vic!  A la plaça el show dura una mitja horeta, amb una bona, potent i èpica música instrumental gravada, composada per Pep Sala i que només es posa aquesta nit.  Mentrestant, l’speaker ho dóna tot des del balcó de l’Ajuntament, a on acaben pujant els tres Reis.  I després de saludar breument, desapareixen enmig del no res per anar a fer la seva feina. Tothom a dormir!

Deuen ser els Reis que fan màgia per tal que es pugui “cobrir” la plaça amb dues torres Gennies a 7 metres d’alçada, amb 5 Nexo STM M28 i 2 S118 per costat, amb el volum en aquell punt que l’equip es comença a autoprotegir.  Veu i música de fons, encara! Visca els tres Reis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *