Passió per Gershwin

Micros, cables, patch i en Muka! Yeah!
26/11/2015
Visca l’agradable curiositat!
29/11/2015

27-11-15 Girona

Concert a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona sobre l’obra de George Gershwin, el compositor americà d’orígen rus, amb la soprano Montserrat Cristau i el pianista Carles Marigó, excel·lents músics.  Concert acústic quasi al 100%, llevat d’un petit reforç a la veu amb un micro que no havia fer servir mai encara, l’AKG 747, i que portava la Montserrat.  Micro de condensador per tractar la veu a una certa distància i donar-li aquell punt de presència que feia falta en aquest espai, reverberant, i amb l’Steinway a darrere.
Assegut a la cadira al fons de l’auditori, i mentre em deixava amarar per la música, he gaudit amb la resta del públic d’aquest bon concert, que ha inclòs alguns dels grans temes de Gershwin com Rhapsody in blue i peces de Porgy and Bess entre moltes d’altres.

1 Comment

  1. Oriol ha dit:

    Un AKG747, un clàssic del mundillo conferenciero…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *