Micros, cables, patch i en Muka! Yeah!

Chucho Valdés
23/11/2015
Passió per Gershwin
27/11/2015
21-11-15 Auditori de Girona
Sóc ben sincer quan dic que algun dia volia fer de microfonista i no tenir cap responsabilitat de mesclar ni una sola freqüència.  Ep, però la responsabilitat de fer el patch i els canvis sí que la tens!  Però només aquesta, que segons quin bolo et toqui no és pas poca cosa.  En aquest cas es tractava de Canten Giné / Canten Ovidi, l’enèsim homenatge d’enguany a Ovidi Montllor.  El bolo era a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona, amb en Gotard a la PA i en Dani a monitors.
I no va ser fins al final que em vaig adonar que no havia fet absolutament cap foto del bolo…  Deuria estar “preocupat” en fer els canvis… (ironia en mode ON).  No eren pas res de l’altre món, bàsicament punxar i despunxar instruments a DI’s i algun micro, moure algun micro de lloc i para de comptar.  Pocs canals, uns vint-i-pocs repartits en 5 subcaixetins, és el que té l’Auditori, que tens patchs per tot arreu, a les parets, al terra…
Però els temps de canvis els marcava la tele, ja que es retransmetia en directe per La Xarxa.  30 segons el primer, entre Carles Dènia i Marta Elka&Toni Pastor.  1 minut entre aquests i Pascal Comelade&Pere Figueres&Gérard Méloux. 2 minuts 30 segons el de Dídac Rocher i 1 minut 45 segons el de Verdcel.  Sobrats! Ha ha ha!  És clar que comptar amb l’ajuda d’en Jaume Muka com a regidor sempre va bé.  I ja que sembla que en Jaume no havia aparegut mai a Kurtibolos potser que arregli aquest greuge fent-li un petit book (compleixo l’amenaça!).  Apa, ja està!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *