Dinamita a la tardor

D’estrena!
17/11/2015
Chucho Valdés
23/11/2015
14-11-15 Sta. Cristina d’Aro
Esperança Dinamita de Le Croupier fa parada a l’Espai Ridaura de Sta. Cristina d’Aro abans d’aturar les actuacions fins al gener, en un any, el 2016, que pinta que serà mogut.
Aquesta funció ha estat una autèntica bassa d’oli: cap problema, tot a temps -gràcies Sergi de BTM i tècnics de l’Espai Ridaura-, el bon rotllo habitual, humor, temps per anar a fer un mos abans d’actuar, una bona funció dels artistes, una bona acollida del públic.  Cal que ho valorem tot això!  Potser estem acostumats, Le Croupier i en general amb qui treballo, a fer-ho així, a gaudir d’aquest ambient -ens agrada!-, potser estem acostumats a fer fàcils les coses, potser portem tants bolos a sobre que sembla que tot sigui bufar i fer ampolles.  I a vegades ho és, és clar!  Però tampoc sempre.  Val la pena pensar-hi de tant en tant, sobretot ara que tinc tants pocs bolos aquesta tardor i hivern, després d’acabar gira amb Els Amics de les Arts i amb Hora de Joglar (els amics dels bars, que diuen alguns, ha ha ha!).  És moment per pensar una mica i reflexionar.  Sembla que aquest any en toca hivernar pel que fa als bolos.  Doncs ho faré.  I de passada aniré carregant piles de cares al 2016. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *