Final de gira amb Hora de Joglar

Petits Camaleons’15
25/10/2015
D’estrena!
17/11/2015

10-10-15 Flaçà
11-10-15 Santa Maria de Palautordera
17-10-15 Argentona

Tres bons bolos per rematar un bon estiu ple de música, bon rotllo, energia positiva i il·lusió.  Tot això junt i ben sacsejat ha estat la Gira 361º d’Hora de Joglar, la del primer treball discogràfic, Gira el Temps.  Amb la tardor ha arribat la calma i el temps de pair tot el que ha passat després d’aquesta trentena de concerts d’abril a octubre.  Tantes emocions i experiències cal digerir-les bé.  I mentre això passa la màquina dels Joglins segueix treballant, és moment de pensar, crear i planificar.  El què? Tot al seu temps!  Quan sigui el moment arribaran notícies.

Aquesta feina que faig és un regal.  Ho he repetit moltes vegades.  Sóc afortunat de poder viure i compartir tantes bones experiències. I per aquest motiu el llindar de vibració davant d’alguna cosa que m’agradi ha anat pujant amb el temps, perquè d’alguna manera “t’acostumes” al fet de vibrar i gaudir.  I quan apareix alguna cosa que em torna a posar en estat de vibració per sobre del llindar és que aquella cosa està molt bé, em sedueix, em transmet emocions i m’atrapa.  I el creuament amb Hora de Joglar, ara fa un any i mig aproximadament, ha petat el llindar d’una manera que la seva energia s’ha escampat en tot allò que faig amb els altres grups i projectes que faig.  I no només per la seva música sinó també per la bona, autèntica, curiosa i brutal mescla de persones humanes que formen aquesta banda.  Que grans els Joglins! Mil gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *