A l’Acústica (I)

de camerinos va la cosa (Hora de Joglar)
27/08/2015
A l’Acústica (II)
30/08/2015

28-8-15 Figueres

Bolo amb BTM al Festival Acústica de Figueres, a la plaça Gala i Salvador Dalí.  Doble concert, primer Joan Dausà amb la col·laboració d’Aina Clotet i després Homenatge a Ovidi Montllor amb Toti Soler, Gemma Humet i Joan Massotkleiner.
Espai “diferent” per sonoritzar, amb el públic repartit al voltant de l’escenari semicircular. Nexo GEOS12 als dos extrems de l’escenari, 4 Nexo PS8 de frontifill i 2 subgreus Meyer Sound 650P, del tot prescindibles durant els concerts però necessaris amb els DJ’s de la nit.

Molt fan de l’equalitzador paramètric i de l’equalitzador dinàmic de la  CL5.  Quina feina que fan!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *