Esperança Dinamita a Cassà de la Selva

Els Amics al Paupaterres
17/07/2015
Hora de Joglar a St. Jaume de Llierca
23/07/2015

23/7/15

Esperança Dinamita, de Le Croupier, ha passat per Cassà de la Selva.  I és d’aquells bolos que, pels motius que sigui, no tinc fotos de l’actuació.  Però sí d’abans i durant el muntatge.  O sigui que avui els protagonistes seran els que van permetre que tècnicament es fes l’espectacle.  Per una banda en Moi i en Manel, de 343 i en Jordi, de la Sala Centre Recreatiu de Cassà.  Per més petit que sigui el bolo, si no hi ha uns tècnics a darrere muntant i deixant-ho tot el millor possible no faríem pas res de bo.  Gràcies per la vostra feina!
I de tècnics de la companyia ja us dic jo que sense en Vit i la Fanny les coses serien molt diferents.  D’entrada la simpatia i el bon rotllo que aporten fa que et vinguin més ganes d’anar de bolo amb ells que no pas si no hi fossin.  I és clar, com que porten coques per anar tastant, tu diràs! Quin nivell! I per nivell tallar la coca amb la leatherman a falta de res més.
És clar que després han de venir els músics i les vedettes, però d’entrada molta feina ja està feta i la resta és qüestió de canalitzar el talent que pugui haver-hi dalt de l’escenari i fer-ne un bon ús amb els micròfons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *