Els Amics al Paupaterres

Quines taules Hora de Joglar!
15/07/2015
Esperança Dinamita a Cassà de la Selva
22/07/2015

18/7/15 Tàrrega

Actuació d’Els Amics de les Arts al Festival de Música Paupaterres de Tàrrega, que enguany celebrava la 18a edició.  Bravo per la gent que l’organitza, perquè té mèrit tractant-se d’un festival organitzat per no professionals del sector, com ells mateixos diuen amb aquell convenciment i fermesa que fa que perdurin les coses a base de ganes i hores.
En aquesta edició hi van passar 8.000 persones, i va anar d’un pèl que les actuacions de la nit del segon dia, la que hi érem amb Els Amics, no se’n van en orris pel mal temps.  A pocs quilòmetres en va caure una de bona.  A Tàrrega el vent va fer trontollar i voleiar tot el que podia, i va retardar considerablement el final del muntatge del backline, control de FOH i les proves de so d’Els Amics.  Quan es va poder es va acabar de muntar i vam fer les proves de so en temps rècord per retardar el mínim possible els horaris d’actuacions del festival.  Una vegada més podem dir que anar amb taula de gira és genial en aquestes situacions on cal córrer.
 
Sopar comunitari amb els organitzadors, personal tècnic i artistes varis, bolo sota la vela de plàstic blanc que per una banda et mig salva de la pluja i per l’altra facilita un munt de reflexions que embruten la mescla i tornada amb l’estratègia que seguim els del “comando Girona” quan estem més lluny que de costum:  tornar amb en Joan Enric i en Ferran al seient de darrere fent comèdia i bombardejant-nos amb acudits trets d’internet.  I així durant, aquesta vegada, una hora i mitja de chistes.  Sí, va de debò.  I ajuda a mantenir un bon ambient al cotxe i arribar amb alegria a casa i més o menys desperts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *