De tiberi en tiberi. Els Amics a Alella.

Amb 7 minuts n’hi ha prou
09/07/2015
Els bolos (no) van sols
15/07/2015

11/7/15

Després de fer nit a Benlloch i dormir un número d’hores més que raonable toca agafar les furgos i enfilar cap al Maresme, amb parada d’avituallament a Barcelona.  El comando Girona passem pel Yours.  I sí, no ho negarem, som uns sibarites.  I si tens temps per dinar no és estrany que acabis rematant el bon tiberi amb un gintònic.  Però només un, eh? De fet era com un digestiu, després d’entre d’altres exquisideses, haver degustat un entrecot de black angus. No és per fer enveja, però aquestes coses s’han d’explicar, un dia que les podem provar! He he!

La nostra actuació al Festival d’Alella es fa als Jardins de Cal Marquès, un espai preciós i acollidor, amb la gent asseguda enmig de les dues fileres de grans plataners que delimiten un dels passeigs dels jardins.  Bon sopar -caram tu avui, no parem!-, bon ambient i bones condicions tècniques amb la gent d’Albasound (LA Dvdosc, CL5 també a monitors a més de la CL5 que ja portem de gira a PA) .  I tot això té conseqüències.  Un bon bolo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *