Swing Caló+Padules

Tornada als bolos
15/06/2015
Festival Ítaca: bolo amb torns!
21/06/2015

19/6/15 Casa de Cultura de Girona

Swing Caló és un quintet de jazz manouche format per Andrés Cruz (violí), Dani López (guitarra solista), Laura Lacueva (clarinet), Rubén Ibáñez (guitarra rítmica) i Diego Alejandro Civilotti (contrabaix).  Va ser un plaer sonoritzar-los a la Casa de Cultura de Girona.  Que m’agradi aquest tipus de música hi ajuda, és clar.  I que siguin bons músics i transmetin bon rotllo també.  Tant que després del bolo vaig sentir la necessitat de deixar passar el temps sense cap altra preocupació que anar a sopar tranquil·lament als Padules i fer-la petar amb en Mariano.  Gran conversa amb aquest home que està a punt de jubilar-se, juntament amb la Pepi.  I que em recordi de quan hi vaig començar a anar quan era estudiant a la UdG ara fa uns 25 anys és sorprenent.  I no m’hagués esperat mai la profunditat que va agafar la conversa en alguns moments.  Molt gran i encoratjador aquest final del dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *