Tornada als bolos

Festivalot
07/06/2015
Swing Caló+Padules
19/06/2015

13/6/15

Entre una cosa i una altra aquest va ser el rimer bolo que feia com a tècnic en un mes i mig  La sensació a les proves va ser estranya.  Saber tot com anava però que tot es fes feixuc.  I la música, que et fa aflorar emocions a la velocitat de la llum.  Però amb el recolzament anímic rebut per tothom d’Els Amics de les Arts (moltes gràcies a tots!) i posant-hi totes les ganes de les que era capaç vaig anar recuperant sensacions i gaudint del bolo.  I tècnicament era per gaudir-ne amb l’equip que van muntar BTM, 4 caixes del Nexo STM M28 per costat i 6 subgreus S118.  De sobres per l’espai que era i per cobrir el miler de persones que van venir.  I a més a més era el primer bolo del tram final de la gira que es feia amb el trio de vents, en Tutu, en Jaume i en Santi.  Un gran plaer tornar a tenir-los entre nosaltres en aquests darrers mesos de la gira.  Amunt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *