Final de celebracions al Teatre de Bescanó

Celebració a La Mirona
17/05/2015
Comiat
29/05/2015
17/5/15
Si el dia abans estava a prop de casa celebrant l’aniversari amb Hora de Joglar a La Mirona això de diumenge sí que era a casa casa.  De bolo amb l’Orchestra Fireluche al Teatre de Bescanó.  Fins i tot hi vaig anar a peu! I per allà van aparèixer uns brunyols que estaven per llepar-se els dits i una ampolla de ratafia que corria per casa.  I amb la bona companyia de la Fireluche va ser un final de  setmana genial!  Després de la nit abans i amb el temps que feia que no anava de bolo amb ells em va costar una mica entrar en el concert, però de mica en mica em vaig tornar a sentir com peix a l’aigua fireluchant freqüències amunt i avall.
Al meu costat l’home del teatre, en Guillem.  Que no decaigui mai el teu humor i les teves frases! I gràcies per la teva feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *