20 anys, 2nd round!

Catxondo catxondo!
21/04/2015
Rauxa garrotxina abans de vacances (ja era hora!)
30/04/2015

25/4/15

Segona nit de plaer amb Glaucs, família, amics i la gent de l’ACAF (Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia), aquesta vegada a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí -que xulo l’espai! encara no hi havia estat-.
El dia pintava feixuc per la molta feina que s’havia de fer i perquè feia PA i monitors.  En un pollastre d’aquests no és gens reconfortant.  Molts convidats, monitors, IEM, canvis de guitarres constants, en Xuriguera i en Faixedas fent de mestres de cerimònies per allà amb micros de diadema, proves llargues, assajos i més assajos.  Només hi ha una cosa que fa que ho passis bé: que tinguis ganes de fer-ho.  I tenir-ne ganes implica venir conscienciat i amb il·lusió.  I així va ser.  Ah, i que les condicions tècniques siguin bones, és clar! Gràcies a la gent de 343 per fer bé la vostra feina.  S’agraeix treballar amb comoditat.  I amb un escenari impecable!
Aquesta vegada els convidats van ser el Cor Móndeveus, Lluís Alsina, Miquel Sospedra, Rosa Pou, Cèlia Palli, Noudits, Pemi Fortuny (en vídeo), Miquel Abras i com no, la mainada de Glaucs (vull dir els fills, eh?).
Crec que poques vegades ho he explicat això.  En alguns concerts d’aquests en què cal una dosi superior de concentració, en els que l’emoció de l’esdeveniment et va a flor de pell i no pots deixar que t’embriagui en excés per no perdre el pols a la taula,  m’ajuda tancar els ulls en alguna de les primeres cançons -mai la primera, no puc encara!-, amb les mans a la taula, fer una gran inspiració i treure tot l’aire de mica en mica.  I notes com et connectes amb l’escenari, amb els que hi ha estan tocant, i saps que depèn d’ells i també de tu que la gent també s’enganxi amb el concert.  Sé que és molt metafísic, energètic o com en vulgueu dir, el nom és igual.  No deixa de ser un exercici de concentració.  Però els resultats són genials!  I a partir d’aquí la resta és gaudir a fons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *