Catxondo catxondo!

Tom Hagan al Festival Strenes
19/04/2015
20 anys, 2nd round!
26/04/2015

18/4/15

Sí, això de la Telecogresca posa catxondo.  Deixaré de banda interpretacions que us pugueu fer de caire, diguem, sí, d’aquest caire que esteu pensant i aniré cap a un altre tipus de posar-se catxondo: molt de públic i molt entregat des del primer minut, un bon equip de so (LA Kara, crec que eren 24 caixes), uns subgreus (12 LA SB28) que a 30 metres feien vibrar la taula de so (Yamaha CL5, com a monitors), una bona actuació d’Els Amics de les Arts, una bona assistència tècnica (gràcies Arcel, Johnny, Édgar, Guiu, Joanet i demés gent d’Ara So) i també per una bona hora d’actuació, al vespre, a les 20, digueu-me que m’he fet gran, o que sóc molt “europeu”.  I tant de bo n’hi haguessin més a aquesta hora! Bé, molt bé, un bolo rodó!
A monitors va venir en Carles en comptes d’en Tete i a la il·luminació, per causes de força major, en David, en comptes d’en Jorge.  Nanoooooo, recupera’t aviat!! Una abraçada!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *