Força de voluntat i amor

Comença la Gira 361º d’Hora de Joglar!
03/04/2015
Com a casa
17/04/2015

9/4/15 20 anys de Glaucs

La força de voluntat i molt d’amor ho poden tot.  Podria aturar-me aquí, no escriure res més i penjar les fotos del primer concert dels 20 anys de Glaucs al Luz de Gas (el segon serà a Torroella de Montgrí el dia 25 d’abril).  I tot tindria igualment sentit pels que sabeu de què va.  I pels que no només cal que escolteu algunes lletres del seu darrer disc, Hem conegut la nit.  I ser avui aquí i estar junts en una gran nit, i a més en benefici de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (com l’Àngel, el bateria, quin parell els teus!),  em fa molt feliç.  Tothom és gran fins que es fa petit, tothom pot ser petit fins que es torna a fer gran.  Amb força de voluntat i molt d’amor.
Els convidats a l’aniversari van ser la Beth, Joan Masdéu, Gonçal (Mi Capitán), Sidonie, Lucas Masciano, Joan Dausà, Blaumut, Shuarma, Love of Lesbian i Lax’n’Busto.  Concert impecable, fluid, intens, emocionant.  I jo gaudint immensament a la taula. Un altre regal d’aquesta “cosa” que faig com a feina. Gràcies, una nit més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *