Un bon regal, un gran plaer

Sr. Chinarro / Rafel Amargo
16/02/2015
Les mescles, els retocs i el màster!
03/03/2015

16/2/15 Els Amics de les Arts al Gran Teatre del Liceu

Hi ha dies en què tens la sensació que serà una gran nit en només trepitjar l’espai del bolo i percebre bones vibracions voltant per allà.  I quan veus, a mesura que van arribant els membres del grup, el seu estat anímic i vital, encara ho penses més.  Però quan ja ho tens clar del tot és quan obren les portes i el públic va entrant amb un somriure d’orella a orella i et vas trobant alguns fans coneguts pels passadissos i et transmeten unes ganes boges de concert. L’energia positiva vessava per totes bandes i Els Amics de les Arts no van ser menys en oferir un bon concert.  I a tot plegat suma-hi la bona acústica del Liceu i la bona feina feta per la gent de Twincam (moltes gràcies!).
I si a més et regalen cançons que feia temps que no tocaven i et sorprenen amb algun petit nou arranjament de parts d’alguna tema i també en el moment d’empalmar algunes temes, ja no pots demanar gaire més.  Bé, sí, no perdre la concentració enmig de tanta força i poder combinar la mescla amb les emocions, la serenor en els faders amb la rauxa.  El Liceu va ser una gran bomba d’energia positiva.  Això no va ser un bolo, va ser un bon regal, i la meva feina, una vegada més, un gran plaer. Gràcies, moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *