Els Amics a St. Joan Despí

El post (it)
27/01/2015
Sr. Chinarro / Rafel Amargo
16/02/2015

31/1/15

Darrer bolo del mes de gener, amb Els Amics de les Arts i al Teatre Mercè Rodoreda de St. Joan Despí.  Un bolo d’aquells que va sol, tot sobre rodes, amb bon ambient i anar fent.  De fet ara que portem nou mesos de gira tot va moooolt rodat.  Però no baixem la guàrdia.  La concentració sempre ha d’estar al màxim, portis un o nou mesos de bolos.
La Bego i la Clara als camerinos preparant les còpies del repertori, avui manualment, cosa que vol dir que s’hi han fet canvis d’última hora respecte el darrer bolo.  De fet hi ha bolos que anant de Girona al lloc de l’actuació tinc a en Joan Enric i en Ferran als seients de darrere del cotxe acabant de parlar del repertori.  N’hi ha que es porten preparats des de casa, i n’hi ha que no.  De què depèn? Doncs… voleu dir que algú ho sap això?
El moment d’aturar el concert perquè algú els fa una foto i s’hi posen bé, no fos cas que quedés moguda…
I un parell de fotos del concert.  Au, un altre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *