Comencem el disc amb Hora de Joglar!

D’estrena a Girona amb María Pagés
08/12/2014
Tot això és veritat?
15/12/2014
9 i 10/12/14 Primer i segon dia de gravació.
Normalment no em dedico a fer estudi, els motius són varis i no venen al cas.  Però molt de tant en tant em passen per davant projectes (interessants) en els que m’hi trobo immers com qui no vol la cosa.  Però sí que la vull a cosa, és clar!  Els que seguiu el blog ja coneixeu aquest grup amb el que ens hem creuat per aquests camins de vida, Hora de Joglar.  Des de fa força setmanes que estan preparant el seu primer disc i em vaig deixar enredar (amb molt de plaer i il·lusió) per donar-los un cop de mà en la producció.  No, no, més que això, serà un cop de mà, i de peu, i de cor i d’orelles, com no.
I és així com en les darreres setmanes han estat acabant els temes, les estructures, els arranjaments per finalment entrar a Estudis Ground, a Cornellà del Terri, per gravar les bateries.  Després continuarem gravant al local d’assaig i tornarem a Ground per fer les mescles a finals de gener.
Diumenge 7 vam fer el darrer repàs als temes i encara vam canviar algun començament i algun final.  Les idees flueixen i s’han d’aprofitar si són per a bé.
Dimarts 9 a les 9 del matí entràvem a l’estudi (visca la Tramuntana!).  En Pep Solà, que va venir a afinar la bateria, ens va deixar embadalits amb els seus coneixements sobre bateries, materials, afinació i altres.  I que bé que la va deixar! A punt de què en Ferri comencés a gravar.  En Jaume Ground Figueres em fa la introducció del control i vinga nano, ja pots seure a la butaca!  Hem llogat l’estudi en règim de semiassistència, que bàsicament vol dir que avisarem a en Jaume quan tinguem un marron o necessiti un cop de mà en alguns moments.
Avui ens acompanya en Mica, de pinche de cuina i suport moral i artístic.

 

Dimecres 10.  Al migdia acabem de gravar tots els temes.  Bravo Ferri! àlies Ferriente (de mordent/mordiente) o Ferri maquinilla, ja se sap, una gravació dóna per molt, i tot just comencem…  Mira’l aquí fent el descans del guerrer.
Al migdia dinem amb la visita de més juglins, l’Eva, en Marco i en Ritchie.  En Mica avui també ha fitxat. A la tarda ens dediquem a editar part de les bateries i a volcar-ho tot al disc dur per seguir al local d’assaig.
Uau! Quines ganes! (continuarà)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *