El Palau, un lloc ben especial

Al Festspielhaus de St. Pölten
18/11/2014
Els Amics de les Arts a l’Hospitalet
29/11/2014
2711/14 Barcelona
Era el quart Palau que fèiem amb Els Amics de les Arts.  I va ser en ocasió del 4rt aniversari del diari Ara (felicitats!).  Fer un Palau sempre és especial. Pel lloc, pel que representa, per la seva bellesa, pels records que em porta del primer Palau, per la seva no precisament bona acústica -amb música amplificada- i per tenir el control de so mal situat -tampoc hi ha opcions-. Però aquests darrers dos aspectes ja són coneguts i fas el possible per minimitzar-los.  Acabes el concert una mica poc convençut però de seguida t’animen comentaris de gent amb criteri (gràcies Ferran i Vicenç!).  Em penso que amb l’edat m’he tornat exigent per sobre del llindar d’exigència que ja seria correcte.   Tanmateix tampoc està de menys, t’acaba ajudant, és clar!
La nit va començar amb els parlaments de Carles Capdevila -director de l’Ara- i el periodista Antoni Bassas i va seguir amb l’actuació d’Els Amics.


Una vegada més va ser fantàstic sentir a la gent cantar al teu voltant, embolcallant tots els espais del Palau, i fent-te venir pell de gallina algunes vegades durant el concert.  Aquest vídeo del final del concert ho resumeix tot.
Ja amb el Palau buit te’l mires des de l’escenari i penses: caram, quanta història que acumula aquest lloc.  I quina màgia que té.  Malgrat l’acústica.  L’energia i les emocions a vegades poden més que les lleis de la física.

3 Comments

 1. Anònim ha dit:

  A nivell de so el pitjor concert al Palau

 2. Albert Cortada ha dit:

  No esborraré el comentari, totes les opinions compten, les de la gent que em va felicitar i les de la gent que no. I no l'esborro malgrat no estigui firmat.

  També seria interessant saber a on estaves assegut.

 3. Esther Cereceda ha dit:

  hola kurti,
  jo estava fila 8 platea i el so va estar de conya. El k sí k és cert k al palau,.si no estàs a platea,.la sonoritat no és massa bona…..però aquesta vegada vaig poder disfrutar-vos des d'aprop i…chapeau !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *