Al Festspielhaus de St. Pölten

Flamenco Republic i canvis professionals
10/11/2014
El Palau, un lloc ben especial
27/11/2014
Del 12 al 16/11/14
Des de que dóno el mòdul d’Introducció a l’Espectacle a l’ETECAM que faig més fotos d’espais que continguin vocabulari del que veiem a classe.  I com que ara s’acosta l’examen del primer trimestre és qüestió d’anar pensant com el faré.  I no, no és cap pista per als alumnes que llegeixen (que llegiu) el blog.  I tampoc puntua més llegir-lo.  A més, ja saben que caurà un dibuix o una foto a on hauran d’anar posant les parts d’un escenari i d’un teatre en general.  Que si arlequí, bambalinó, embocadura, prosceni, cametes, bambalines, pinta, torre de tramoia, vares, contrapesos, platea, amfiteatre, etc etc etc.
Aquestes fotos estan fetes al Festspielhaus de St. Pölten, a Àustria, a on vam fer dues funcions d’Utopía amb María Pagés Compañía el passat cap de setmana.  Un bon espai, amb bona acústica, un equip de so perfectament ajustat amb una resposta pràcticament plana (sense tenir en compte els subgreus), bona assistència a PA i a monitors, bon nivell tècnic, bona predisposició… vaja, que fàcil que és treballar així!

Aquesta és la descripció de l’equipament de so que vam tenir.
FOH

Digico D5Live system with a D5-RC remoteconsole in the middle of the audience.
Fixed installed d&B system consists of:
2xF2,1xB1,1x F1220 per side
6x T10 Centercluster
2x B2 Infrasub
2x E8 + 3x E3 Frontfills

Monitors

Digico SD8-24 shared Racks with D5
8x Max15 wedge
4x C6 wedge

Això de treballar amb un control remot està bé si portes pocs canals, però com en portis molts ets pell.  Nonés hi ha 1 mòdul de 8 canals a la vista amb la seva pantalla.  Això sí, la secció de màsters és completa, amb dos mòduls de 8 canals i també la seva pantalla.  Per contra s’agraeix estar al mig de la platea, ja que la D5 estava a dalt de tot en una cabina.

En Pau aquesta vegada portava una mascota a la taula d’il·luminació…
Per aquests indrets d’Europa a cap hora ja no hi ha ningú pel carrer, i no provis gaire de presentar-te a sopar a quarts de deu en un restaurant, entre setmana, ja que el cap de setmana canvia.  Si vols sortir de festa sempre trobaràs algun pub on anar.  Aquí encara deixen fumar en alguns bars i restaurants, suposo que depèn dels propietaris.  Que agobiant! Només vaig aguantar una pinta al pub que vam anar després de la primera funció.

Propera aturada a Girona, al Teatre Municipal, a on estrenarem Oyeme con los ojos el proper 6 de desembre.  Es tracta d’una producció expressament creada per al festival Temporada Alta.  Del 2 al 5 hi estarem fent el muntatge i els assajos finals.  Ja us ho explicaré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *