Amb Els Amics a l’Arts d’Estiu

Arenal Sound-Muro-Tarragona
05/08/2014
Ara Malikian amb l’Orquestra Simfònica del Vallès
13/08/2014

8/8/14 Pineda de Mar

Concert d’Els Amics de les Arts al festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar.  Bolo d’aquells que són una bassa d’oli perquè tècnicament està tot controlat i vas ben tranquil, i en part gràcies a la gent d’Ara So, que cobreixen el so i la il·luminació del festival.  I això té recompensa, acabar les proves de so en una horeta, abans del previst, i poder anar a jeure al backstage, una mica de relax sempre va bé! Mentrestant la gent de Natrus va fent hamburgueses per als 50 primers fans que han vingut al recinte, en el que és la segona acció anb el públic que fem aquest estiu.  La tercera serà al Festival de la Porta Ferrada el dijous 14 d’agost.

 

Entre les delicioses hamburgueses i el sopar al backstage cal anar en compte de no pujar a l’escenari ni anar al control gaire tips, que sempre és un perill.  Però no, ens contenim força i deixem alguna cosa per després el concert.  Actuació, ressopó i cap a caseta, que avui estem a 45 minuts de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *