Arenal Sound-Muro-Tarragona

No va poder ser
30/07/2014
Amb Els Amics a l’Arts d’Estiu
10/08/2014

31/7/14 Arenal Sound-Burriana
1/8/14 Muro (Mallorca)
2/8/14 Festival d’Estiu de Tarragona

Aribar amb Els Amics de les Arts a l’Arenal Sound sentint l’actuació de Mishima va ser una bona arribada.  I en vam marxar sentint l’actuació de Love of Lesbian, un bon comiat.  Una vegada acreditats, de seguida vaig anar cap al doble control de Digico D5 per, mentres el grup d’abans nostre actuava, anar fent feina a taula.  Paral·lelament es muntava el backline darrere l’escenari.  Avui ha vingut l’Ian, ja que l’Eugeni el teníem amb la furgo amb bona part del backline viatjant en barco cap a Mallorca.  A l’acabar el grup, 40 minuts picats de canvi de set i proves per cascos, en alguns grans festivals no s’obre la PA.  Arriba l’hora, ens toca, amunt! Em sorprenc a mi mateix de l’acceptable que sona tot només d’obrir el màster, sincerament pensava que seria pitjor.  Quatre retocs més i a gaudir del concert.  En acabar uns moments de relax, furgoneta i cap a Barcelona a domir.

Divendres 1 d’agost, 11:00 h, sortim cap a l’aeroport.  Hem de facturar part dels instruments que vam fer servir ahir a l’Arenal.  Anem amb temps a l’aeroport.  Avui, el dia que porto més “elements estranys” a ulls de no iniciats no tinc cap problema per passar el control de seguretat.  Si no els hagués tret de la bossa s’haurien espantat. Arribem a Palma i els tècnics anem directes cap a Muro.  És el primer concert de la gira a Mallorca.  Entrar en una Plaça de Toros en actiu no em deixa indiferent.  Tenim el camerino en el que és (o era) l’infermeria.  Em passejo per les entranyes de la plaça, trobo la capella, l’estable…  Avui estem menjant calor, pols i a la nit humitat, que barrejada amb la pols deixa una pel·lícula de merda, parlant clar, sobre totes les coses, inclosos nosaltres.

El públic de Mallorca sempre és extraordinari i molt agraït.  Unes fans, velles conegudes, ens tornen a portar una ensaïmada al camerino, genial! També ens deixen postres a la paradeta de merxandatge. Uau, subidón de sucre després del concert.  Gràcies!  D’altres fans amb qui mantinc contacte via xarxes socials em venen a saludar, intercanviem opinions i emocions.

Bon concert.  Recollim les coses i anem a Palma a dormir quatre tristes horetes abans d’aixecar-nos per anar a l’aeroport. Bé, això nosaltres, l’Eugeni va d’empalmada amb la furgo del backline per agafar el barco a Alcúdia amb destinació Ciutadella i d’allà cap a Barcelona, per anar directe, amb l’ajuda d’en Jorge i la Bego, que s’afegeixen a la seva furgo, cap Tarragona i arribar a muntar a temps per a les proves de so.  Ets un campió nano!!
Els moment d’espera a l’aeroport amb son es fan eterns. Arribem a mig matí a Barcelona i els de Girona anem directes a dinar i fer migdiada a Tarragona.  Els de Barcelona arribaran just abans de les proves de so.  Anem un pèl tard d’horaris però una vegada més queda palès amb anant amb la taula de so de gira, amb una de les taules que demanem a monitors i el 50% de la microfonia pròpia tot és més senzill.
A les 20:00 es va fer una acció especial amb els primers 50 seguidors que van arribar: prendre gratuïtament una hamburguesa ecològica Natrus, xerrar amb Els Amics, fer fotos, signatures i escoltar algun tema en acústic.

Tot seguit el concert, davant d’un públic que en general era la primera vegada que veia a Els Amics aquesta gira, i això es notava.  Acabem el concert, una mica de cafeïna per aguantar, cotxe i cap a casa! Demà hi ha bolo a Vilanova i la Geltrú però jo faig campana.  Els deixo a les bones mans d’en Carles Xirgo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *