Els Amics a Madrid

Běijīng
31/05/2014
Flamenco y Poesía a Sibiu (Romania)
12/06/2014

5/6/14 Sala Galileo Galilei

És un dels clàssics de les gires amb Els Amics de les Arts, anar a fer un bolo a Madrid.  Enguany l’hem fet a Galileo Galilei, una veterana sala amb programació variada cada dia de la setmana.  I amb una taula Venue SC48 de control de PA! Això no s’estila en una sala, és tot un luxe.  D’equip hi havia un sistema C7 de d&b.  De monitors vam fer servir la Yamaha CL5 que normalment portem a PA i vam portar un splitter per poder fer-la servir.  Estem aconseguint un grau important de comoditat per tal de treballar en les millors condicions possibles. I per això la qüestió és tenir opcions (o generar-les)!

Pel que fa l’actuació, ¿com voleu que sigui davant de part de la colònia catalana a Madrid, a més d’altres fans? Intensa, amb el públic cantant les cançons, saltant, cridant.  Viure fora de casa hi ajuda.  Ei, i que també van venir fans expressament de Catalunya i d’altres parts!
Entre el públic hi havia un amic meu de Madrid, escenògraf, que havia estat al concert a la Sala Sol el 2012 i em va comentar que li havia agradat l’evolució del grup, músicalment, les lletres, el saber estar a l’escenari, etc.  Ell ni tan sols és fan d’Els Amics, però aprofitant que anava a Madrid havíem quedat per veure’ns.  Estan bé aquest tipus d’opinions.
Després de l’actuació va ser el moment de les fotos amb els i les fans, signatures, compartir alguns copichuelas, uns riures, deambular per alguns locals del barri i anar a dormir a una hora més o menys decent, ja que l’endemà a les 9 sortíem cap a l’aeroport a agafar l’avió.
Algunes imatges del “camerino”, que de fet era un passadís molt llarg amb diferents seccions, i l’Eugeni, el nostre backliner, després de carregar la furgoneta.

1 Comment

  1. Esther-sabadell ha dit:

    De fet, kurti, sempre he volgut anar a un concert fora de catalunya, segur que son diferents, especials i més íntims. A veure si la propera vegada pot ser !!!!!!!

    Pel que m'han dit va anar perfecte en tots els aspectes, felicitats doncs de nou !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *