El català de l’any 2013

El primer: amunt, molt amunt!
12/05/2014
Els primers tres de seguits
19/05/2014

13/5/14 Teatre Nacional de Catalunya

Participació d’Els Amics de les Arts amb dos temes a la cerimònia d’entrega del premi al Català de l’any 2013, organitzada per El Periódico, i que ha guanyat Josefina Castellví, científica coneguda per les seves expedicions a l’Antàrtida.  Si no heu vist el documental Els records glaçats, que va emetre fa poc TV3, mireu-lo, val molt la pena.
Els altres dos finalistes eren Núria Gispert, tota una vida dedicada a l’activisme veïnal i a ajudar als més desfavorits, exregidora de Barcelona i directora de Càritas, i els germans Roca, propietaris del Celler de Can Roca, guardonat com el millor restaurant del món de l’any 2013.
 A la gala també hi actuaven Antonio Orozco i el cantautor Joan Rovira.  La primera part es retransmetia en streaming i la segona en directe per TV3.

Les proves de so les vam fer de 5 a 6 de la tarda, i fins a les 9 no començava la gala.  L’espera al camerino va passar fent una mica de tot: reunió, menjant quatre galetes del catering, descansant, riguent, jugant…  A més de la Bego –Pistatxo Produccions– també ens acompanyava en Manel Miquel –The Project-.  Que estiguem tranquils als bolos a nivell d’organització i producció és fruit de la bona feina que fan, entre d’altres, aquestes dues persones, poc visibles pel públic en general però amb una feinada i una professionalitat molt gran a sobre.

 

 
Als controls de so de PA i monitors hi vam trobar en Mateu i en Josan, vells coneguts amb qui feia temps que no coincidia.  Amb assistències com aquestes un pot estar ben tranquil en un bolo. Gràcies per la vostra feina, i també a la Marga, la microfonista, per descomptat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *