Andreu Vilar Quartet

Alguns detalls tècnics de la gira (I)
21/04/2014
Alguns detalls tècnics de la gira (II)
01/05/2014

23/4/14

Diada de St. Jordi que va acabar amb un bon concert a la Casa de Cultura de Girona amb l’Andreu Vilar Quartet, que presentava el seu primer treball discogràfic, A Sol i Serena.  La formació està integrada, a més de per Andreu Vilar al vibràfon, per Vicent Macian al saxo, Juan Pablo Balcázar al contrabaix i Carlos Falanga a la bateria.  Quins grans músics!

Andreu Vilar (1984) s’ha format a Girona, Barcelona, Porto i Berlín. Va obtenir el premi al millor combo al Festival de jazz de São Luiz, a Lisboa, el 2011.  Anteriorment havia editat la maqueta En trajecte, precursora del disc que ara presenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *