Vernau Mier Quintet

Motis Chamorro Big Band, St. Cugat
09/03/2014
Cançons de Revolta, inauguració del Festival Strenes
28/03/2014

14/3/14
Els concerts a la Casa de Cultura de Girona acostumen a ser especials tant per la qualitat de les propostes que presenten com perquè sovint aposten per promocionar a joves músics amb talent i gran projecció futura. En aquesta ocasió ha estat el torn de Vernau Mier Quintet, que ha ofert un concert basat en composicions pròpies.
L’han acompanyat Lucas Martínez al saxo, Toni Saigi al piano, Manel Fortià al contrabaixa i Marc Bòdalo a la bateria.  Un plaer de bolo on, com de costum en aquest espai, menys és més, és a dir, compte amb el volum i esforça’t a empastar el so directe dels instruments amb el mínim de volum necessari pels altaveus per aconseguir una experiència sonora adient en aquest espai tan “magníficament reberberant” que és l’Auditori Viader.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *