Motis Chamorro Big Band, St. Cugat

Utopía, Istanbul
03/03/2014
Vernau Mier Quintet
14/03/2014

8/3/14

Avui toca la meva dosis mensual de bolo al Teatre-Auditori de St. Cugat amb BTM.  Actuació de la Motis Chamorro Big Band.  Esplèndida, estimulant, potent, per gaudir molt i molt!  Grans arranjaments per ser tocats per grans músics.  Em retrobo amb en Jaume Peña i en Josep Tutusaus, trompeta i trombó amb qui vam compartir la passada gira amb Els Amics de les Arts. Fa il.lusió trobar-se amb gent que fa temps que no veus.
A la taula de so en David Casamitjana, veterania en estat pur i l’amabilitat personificada.  Un bon exemple a seguir.  I la cosa ha petat fantàsticament!  A l’escenari, molts micros, peus, cables, subcaixetins… i tot ben ordenat i pentinat.  En Nico i en Marc, els de so del Teatre-Auditori, i en Rai, avui a monitors, s’ho han ben currat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *