Mazoni, Auditori de Girona

Flamenco y Poesía a Fuenlabrada
21/02/2014
Utopía, Istanbul
03/03/2014

23/2/14 Sala de Cambra

Avui bolo a monitors.  Durant l’any no sé si arribo a fer-ne més de dos o tres, a monitors.  Abans de passar a PA per necessitats de BTM era carn d’escenari, i m’encantava!  De fet la mare dels ous és a monitors, i ho defensaré sempre.  Tot tècnic de PA hauria d’haver passat per monitors una bona temporada, és on realment s’aprèn l’essència dels instruments i les veus.  Que després no hi tornis quasi mai si vas treballant amb grups o pels motius que siguin, és comprensible, una vegada t’has “instal.lat a fora”, fa una certa mandra i perds la pràctica de treballar “a dins”.
Però amb bolos com aquest amb Mazoni i la gent de Bankrobber de mandra gens ni mica, al contrari, moltes ganes.  M’agrada el que fa en Jaume, i amb ell i amb els seus músics ens coneixem de fa temps i d’algunes batalletes.  De fet aquest bolo és dels que es poden considerar de plaer, d’aquells que fas amb més ganes que de costum -per si no són poques-.  És la presentació del darrer disc, Sacrifiqueu la princesa
Entrades exhaurides, fans incondicionals, gran ambient i un bon concert.  L’he viscut des del lateral de l’escenari -“llamp” de fotos que he pogut fer avui…-.  A la taula de PA en Lluís Ferrer, content d’haver començat la gira.  A l’escenari, a més de Jaume Pla -veu, sintetitzadors i guitarra acústica-, hi havia Guillermo Martorell -sintetitzadors, guitarra elèctrica i veus-, Miquel Sospedra -baix elèctric i veus- i Aleix Bou -bateria electrònica i veus-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *