Joan Dausà i Els Tipus d’Interès+Blaumut

L’Orchestra Fireluche a la Sala Beckett
14/01/2014
Pitingo
10/02/2014
17/1/14
Concert al Teatre-Auditori de St. Cugat amb primer Joan Dausà i Els Tipus d’Interès i després Blaumut, i amb les entrades exhaurides.  Bolo tranquil, com la majoria dels que es fan aquí.  Si mai passa res és perquè apareix alguna cosa a última hora o perquè els músics arriben tard, però sinó tot va com ha d’anar i no acostuma a haver-hi problemes tècnics.  El bolo era amb BTM i hi hem anat amb en Tete.

Avui hem vist una altra manera de fer monitors d’orella (IEM), amb Blaumut.  Porten el Digital Rack Mixer  X32 de Behringer preparat de l’stage que van fer.  En Kato, el seu tècnic de PA, té el software obert al seu ordinador connectat per wifi per mirar que tot arribi i els músics, que van amb els sistemes Shure PSM900 pels auriculars, i accedint al rack mitjançant iPad, iPhone o Android, també per wifi, ja que el rack permet vàries connexions, pugen i baixen el que volen.  No hi ha tècnic de monitors i porten el seu splitter per fer arribar senyal al rack.  En aquest concert hi havia doble splitter, ja que a FOH hi havia una Yamaha CL5 i a monitors (per a Joan Dausà) una Yamaha M7CL, s’havia de fer arribar senyal al X32 Rack, al Rio de la CL5 i a l’M7.

2 Comments

  1. Oriol ha dit:

    Molt bó aixó del behringuer, aixó es la mateixa filosofía que un aviom o sistemes similars però controlat desde un dispositiu mòbil.
    Llàstima que amb maquinetes d'aquestes s'estalviin de contractar tècnics de monitors… casum

  2. Albert Cortada ha dit:

    Sí, és un tècnic de monitors menys…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *