Nit de Reis amb Mapi’s Friends Band

El 1r bolo de l’any
05/01/2014
L’Orchestra Fireluche a la Sala Beckett
14/01/2014
5/1/14 Mapi’s Friends Band a La Cellera
I de Nou Barris a La Cellera de Ter, al bar La Presó, a on amb Mapi’s Friends Band tornem a ser molt ben acollits i tractats per en Carles Cors i companyia, per fer el ja tradicional bolo de la Nit de Reis, un dels pocs bolos a l’any a on faig de músic (si més no ho intento, ai, el 6 en 1 pels dits!).
En Dome està petat, quin careto que fot a algunes fotos, en canvi d’altres estan ben contents amb el fanalet que ens han portat dels Reis de La Cellera.  A la segona foto en Dome toca l’orella a en Pau, però en Pau, què li toca?!?!?! O és un efecte òptic!

 

Aquest és el truc d’en Mapi per donar-ho tot i i més…  És clar, així qualsevol fa tres hores de bolo!
El bar a tope, el públic canta i fot merder, hi ha col.laboracions més o menys espotànies i es donen imatges difícilment repetibles si no és en un concert de Mapi’s (Mapi, ets la gran diva!), i sobretot, molt bon rotllo i rock’n’roll!

 

 

 

 

 

 

 

Amb en Dome donem per acabat el nostre idil.li després de passar junts des de 2/4 de 9 del matí per anar al bolo de la Fireluche als Reis de Nou Barris fins a no sé quina hora era de la matinada, que l’he deixat al mateix punt on l’he passat a buscar al matí a Sta. Eugènia, a Girona.  Uns petons de bona nit enmig de la freda i silenciosa nit han acomiadat aquest bonic dia.  Ooooooooooooh!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *