Segones minicolònies d’assaig d’Els Amics de les Arts

Impacte sonor de la música en el seus intèrprets i tècnics
09/12/2013
3a edició del curs Configuració i anàlisi de sistemes de so
18/12/2013

10, 11 i 12/12/13 Estudis Ground

Diuen que els tècnics de so d’un grup patim una certa síndrome d’Estocolm i que si opinem sobre el grup solem tenir una visió una mica esbiaixada i tendenciosa i que per tant val més que ens guardem l’opinió per nosaltres o per dir-la en petit comitè i que no trascendeixi massa.  O sigui que què en faré de dir que després de sentir ja més embastades cançons susceptibles d’anar al nou disc d’Els Amics de les Arts que sortirà a la primavera m’han agradat, m’han causat emocions, i sobretot m’han fet pensar que tindré una bona feinada a mesclar-es en directe? Doncs res, no en faré res, val més que no digui res!
Aquests nanos estan assajant molt i molt.  Després de les primeres minicolònies d’assaig que van fer al setembre a Estudis Ground, ara han repetit de l’experiència.  Altra vegada tots reunits: ells quatre, en Ramon i en Pol, en Ferran Conangla -el productor- prenent mides a l’estudi d’en Jaume Figueras, en Carles Xirgo i jo escoltant els temes i planificant coses del directe (els dos farem el so, quan jo no pugui hi serà ell), l’Ibai Acevedo fent fotos i més fotos -va omplir de fum la sala, allò semblava les terres de ponent en ple anticicló d’hivern-, els instruments vells i les noves adquisicions, els àpats de germanor, les sobretaules amb una mica el coet al cul per tornar a treballar, la convivència de les lliteres i el bany més que compartit, i tantes d’altres coses que mantenen el bon rotllo necessari per treballar hores i hores.

 

 

2 Comments

 1. Esther Cereceda ha dit:

  Hola kurti, notícies de nou !!!! Ja comenceu a fer-vos veure !!!! Quines ganes de sentir aquestes cançons que dius sonen tant bé !!!!! Fotògrafs, museus, fer o no fer….

  La veritat, quin tàndem més bo:kurtileaks i ramón….bona la foto !!!!

  Be, esperem veure-us molt aviat i…..se us troba a faltar !!!!
  Records a tots !!!!!

 2. Chica McCartney ha dit:

  Kurti! Ja ho he dit mil cops, però gràcies per mantenir-nos informats!

  Quina intriga, ja voldriem ser nosaltres! Sentir el que aviat serà el nou disc dels Amics…

  Ja ens veurem, ja. I genials, les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *