Kamasutra en versos. Festival de Poesia de Girona.

El darrer d’en Pablo: cuando un amigo se va…
10/11/2013
La Fireluche a Celrà
25/11/2013

13/11/13 Casa de Cultura de Girona

Un bolo d’aquells que et surten amb poc més de 24 hores d’antelació perquè no se sabia que hi faria falta un tècnic, o perquè es va anar complicant a mesura que pasaven les hores i es preparava l’acte, o ves a saber perquè.  Però de tant en tant està bé rebre una trucada del tipus “Albert, què fas dimecres al vespre…?”.  Es tractava de la presentació i recital de poemes del llibre Kamasutra en versos de la poeta cubana resident a Girona Amparo Parra.  Es feia a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona dins del XVIII Festival de Poesia de Girona.  S’anaven recitant poemes del llibre i entremig hi havia intervencions musicals que van desembocar, al final, en una petita actuació de música cubana amb tot el públic dret, cantant, ballant i picant de mans.  I això amb l’acústica de la sala és la mort de l’esforç del tècnic.

Va ser un acte curiós.  Segons com te l’agafessis el podries qualificar, sense ofendre a ningú, d’una “patillada” o com l’esforç de ciutadans amants de la poesia i la música.  Tampoc sé quines eren les pretensions de l’acte, perquè llavors sí que sabria que es tractava del primer o del segon. En tot cas no puc negar que vaig passar una estona entretinguda, i això està bé.  I encara més quan el dia anterior no comptava tenir tenir bolo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *