Moltes felicitats pel 20è aniversari!

Minicolònies d’assaig d’Els Amics de les Arts
29/09/2013
Petits Camaleons
13/10/2013

28/9/13 Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès

És un dels meus llocs preferits per anar a de bolo, ja sigui com a tècnic d’algun grup o amb BTM.  I ho és tant per la comoditat en el treballar -bon escenari, bons accessos, espai, facilitats tècniques- com pel bon equip humà que hi ha al darrera, de direcció, de producció i tècnic.  El primer bolo que hi vaig fer, si Kurtibolos no m’enganya, va ser el 2007.  La confiança que amb el temps ens han anat donant als que hi anem a treballar no té preu, ja que et permet, sempre que compleixis amb la teva feina, és clar, fer-la amb una certa relaxació i gaudint d’ella.
El dissabte hi vam anar amb BTM a cobrir el concert de Bremen, Antònia Font, l’actuació de Brodas Bross i la música amb la que en Nico, un dels tècnics de so de l’Auditori, reconvertit en DJ, va fer ballar a la gent i aguantar la festa fins al final.  Caram, reconec que em va sorprendre, per bé, ja no el podré mirar igual quan vagi a treballar-hi! Ha ha ha!  Un dels moments àlgids va ser quan va punxar el Gangam Style i en un moment de bogeria col.lectiva bona part del personal de l’Auditori va pujar a l’escenari a ballar-lo.  Quina llàstima, però no en tinc ni fotos ni cap vídeo… vaig badar! Imperdonable!  Segur que més d’un i dos ho agraeixen…

Com que Bremen i Antònia Font portaven tècnics vaig aprofitar un moment per anar a fer-la petar tot fent una cervesa, a 5 metres del control, tot sigui dit, he he he!, amb en Bernat i l’Aina, dos fans d’Els Amics de les Arts amb qui a base de trobar-nos en concerts i compartir l’experiència religiosa de Formentera i Eivisssa fa dues gires, hem anat teixint una bona relació. 

Al bolo hi vam anar amb en Tete i en Martí de so i lÀngel i en Germán de llums.  Va ser un bolo llarg, havíem quedat a 2/4 de 8 del matí al magatzem i em posava al llit cap a les 7 del matí del dia següent.  M’estaré rejovenint per fer aquest bolos? Ha ha ha!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *