OFFF Barcelona-Let’s Feed The Future

Gira al Japó (II)
06/06/2013
Muse
13/06/2013

Del 4 al 8/6/13

Una altra vegada de bolo a l’OFFF, Festival Internacional de Cultura i Disseny Digital, aquesta vegada amb Albadalejo.  El dimarts 4 dia va ser el dia de muntatge, el dimecres 5 d’acabar-lo, ajustaments i proves i del 6 al 8 les sessions del que diuen que és el més important del món en el seu gènere i que va néixer fa 13 anys a Barcelona.  Com l’any passat s’ha fet al Dhub
Dues sales, la Roots, sala principal de 2000 persones de capacitat -almenys oficialment en cadires, en algunes xerrades hi havia gent a terra als laterals- i l’Openroom, de 350 persones.  A la primera hi tenien lloc les xerrades amb més pes, la de creatius consagrats, amb més projecció -alguns de força joves- i influents.  A l’Openroom artistes menys coneguts hi exposaven els seus treballs.  A més hi havia zona de tallers, mercat, showplace, cinexin i chillax.
L’ambient que s’hi viu no et deixa indiferent.  Pels que no som d’aquest sector estem entre que ens cau la baba per alguna de les presentacions de nivell que s’hi fan i el sentir-se diferent enmig d’aquesta massa de dissenyadors i creatius vinguts de tots els punts del planeta.  Una dada: no trobaràs ni un sol aparell informàtic que no sigui Apple en tot el recinte.  La concentració de Macs, iPads, iPods i iPhones per metre quadrat deu ser la més alta del planeta.

El sistema de so de la Roots estava format per 16 altaveus L-Acoustics 112, 12 volats (6 a la primera estructura i 6 als ponts de delay), 2 com a frontfill i 2 darrera les columnes del centre de la sala.  6 enviaments de dos altaveus cada un llevat dels retards als ponts, que era de 6 altaveus: L, R, outfill, frontfill, retards dels ponts i retards de les columnes.  A més hi havia un enviament de monitors doblat amb la meva escolta per tenir referència del que passava, ja que el control estava darrera del teló.  La taula era una Yamaha LS9 de 16 canals -em vaig acabar les entrades i les sortides-.  Cinc sistemes inalàmbrics Sennheiser e500, dos cd’s, senyal d’àudio del control de vídeo, senyal d’àudio dels portàtils a l’escenari, senyal d’iPod o el que fos a control i un Shure SM58 a control per si feia falta fer-lo servir com a micròfon d’avisos.

sala Roots

sala Openroom

posant els punts de rigging

planificant l’estructura

muntant l’estructura

controls de vídeo, llums i so

visió des del control de so

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *