Brunzit, Casa de Cultura de Girona

Al Saló de l’Automòbil de Barcelona
14/05/2013
Ai aquestes nits de farra al Pasteral!
22/05/2013

10/5/13

Vaig tenir el privilegi de fer el bolo de l’estrena de Brunzit a Tortellà dins dels actes de l’Acordionada del setembre del 2011.  Privilegi perquè el que fan m’agrada, i mesclar música que t’agrada és fenomenal.  I ara hem tornat a coincidir, aquesta vegada dins dels concerts que programa la Casa de Cultura de Girona.  L’actuació s’ha fet al pati, en un escenari dins d’un dels elements artístics fet amb palets construit per l’exposició Girona Temps de Flors.
Brunzit, que està format per  Joan Naspleda (flauta travessera), Perepau Ximenis (acordió diatònic), Daniel Regincós (violoncel) i Adrià Garcia (violí), fan ball de plaça.  Aquest dia no hi havia massa públic, però els que pocs que hi havien, després d’un inici una mica tímid, van acabar ballant al ritme dels balls vuitcentistes i folk tradicional. Una bona vetllada amb bons músics i bona música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *