Amb la Fireluche a la FIM de Vila-Seca

A Hong Kong amb María Pagés
29/04/2013
Al Saló de l’Automòbil de Barcelona
14/05/2013

4/5/13

Avui la novetat és que puc tornar a fer un bolo amb l’Orchestra Fireluche, cosa que ja sabeu que és tot un plaer i una perola sencera vessant d’harmònics i riques melodies per totes bandes.  El bolo és a l’exitosa  Fira de la Música al Carrer de Vila-Seca, una fira on el 2009 hi vaig estar amb Els Amics de les Arts, abans de treure el Bed&Breakfast.
Deixant de banda l’anecdòtica resposta inicial de qui estava d’assistent de PA per Rock’n’Classics de que “no sé quina microfonia feu servir, la veritat és que no me l’he mirat” tot va anar molt bé.  Eh, que no és cap queixa, perquè la majoria de línies i enviaments de monitors van arribar a la primera, no va haver-hi cap problema, el personal va estar atent i va ser amable, es van complir els horaris, hi va haver una bona organització… I entre els 6 micros que vam aportar la Fireluche i els de l’equip es va cobrir amb escreix el rider.  Per això dic que va ser més l’anècdota inicial de benvinguda que no pas res més.  A més, fer una mica el hippie, amb segons qui i si tot acaba anant bé, ja està bé, no? He he!
Durant l’actuació, de 45 minuts de durada, hi van col.laborar Joan Colomo i Ivan Telefunken, dos dels artistes que han participat al darrer disc de la Fireluche Tants caps tants joguets.  I després va ser el moment d’anar a donar una volteta per la Fira, relacionar-se amb gent del mundillo a qui feia temps que no veia, veure fragments d’algunes actuacions, sopar i vinga, cap a casa! Un bon dia de bolo.

2 Comments

  1. Oriol ha dit:

    En la tercera foto, el veí que surt al balcó devia estar content oi?

    jejeje

  2. Albert Cortada ha dit:

    Sí, home, amb la Fireluche es deuria distreure prou mirant la quantitat d'instruments, trastos i derivats que porten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *