Salif Keita, Auditori de Girona

3/8 Passem per l’Stroika
20/02/2013
Se n’acosta un…
26/02/2013
17/2/13 Auditori de Girona
Avui, de microfonista.  Sí, i que bé! Una vegada has fet el patch i que tot arribi, es podria dir que, llevat d’alguna fallada d’úlitma hora, et mig relaxes.  Vaja, que treballar sense tenir la responsabilitat d’una mescla ni de fer l’assistència als tècnics del grup, de tant en tant, està moooolt bé!  En Gotard a FOH i en Dani a monitors ja s’ocupaven d’això.  I per allà corrien en Pep fent de regidor -i el que fes falta- i en Toni, en Carles i en Geli de llums.  Ai que badocs alguns mirant com pujaven els ponts de llums.  Noooooo, a veure, quan puja o baixa alguna cosa del sostre sempre s’ha de mirar enlaire, per seguretat.  Home, és que s’ha d’explicar tot!

 

Per badoc jo, sí, va, ho reconec.  Una vegada tot en marxa què millor que pujar a dalt de tot l’amfiteatre a fer algunes fotos del sostre i els “matalassos” acústics mentres van fent les proves de so.

I sobre l’actuació la podria resumir en unes poques paraules: festassa, volum, tradició, modernitat (dj a full) i ballaruques, amb part del públic pujant a l’escenari en un dels moments àlgids.

2 Comments

  1. Marcel Galan ha dit:

    Kurti! Pel que he vist dels panells acústics del sostre són per fer acústica variable no? Suposo que quant deuen fer música de cambra els treuen per augmentar el TR…

  2. Albert Cortada ha dit:

    Correcte Marcel!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *