La Fireluche a la Tourmix

I un altre bolo de músic!!!
15/01/2013
Le Croupier: Lesió per tensió repetitiva
27/01/2013

11/1/13

Genial!  A la Sala Tourmix han millorat tècnicament el seu equipament.  Bé, els altaveus són els de sempre, però processats correctament i avançats de posició respecte a on estaven des de sempre, enganxats a la paret del fons del pòdium-escenari amb els músics per davant.  Ara estan en una posició normal, davant de l’escenari i per tant davant dels micros.  També han comprat una Soundcraft S1 Compact, que tot i no ser cap meravella de taula és un mínim del tot correcte per fer bolos en una sala, i microfonia nova.  Els monitors potser es queden una mica justets per fer rock’n’roll però no és el cas de la Fireluche, per tant, ben content!  Ara sí que es pot dir que com a sala tenen les mínimes condicions tècniques necessàries.  Molt bé!
O sigui que podeu comptar que quan en Robert -que porta la Tourmix juntament amb l’Aleix- em va explicar tot això vaig deixar de patir.  No em volia ni imaginar fer el bolo amb l’Orchestra Fireluche, amb la de micros de condensadors que portem, amb els altaveus a darrera.  M’havia plantejat de canviar-ne la meitat per dinàmics, però no va fer falta. Respir.
Va ser un bon bolo, amb els músics amb molt bona sintonia, ben compenetrats, un so que diuen que va ser prou rodó -gràcies!- i amb un públic entusiasta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *