D’un extrem a un altre: la Fireluche a BCN

La pollastreria
29/12/2012
Solstici Rock: bolo… de músic!
31/12/2012
21/12/12 Orchestra Fireluche al Centre Cívic Urgell-BCN
Després d’haver fet el bolo del dia abans amb un munt de canals, mitjans tècnics, músics, convidats i demés amb Els Amics de les Arts a St. Cugat, el dia després, el dia de la ressaca cerebral, el dia que hagués estat bé passar-lo a caseta…, vam tenir bolo amb l’Orchestra Fireluche al Centre Cívic Urgell, a Barcelona.  I d’un extrem passem a un altre: pocs mitjans -tampoc en feien falta gaires- però mal optimitzats.  El control estava en un lateral de l’escenari tancat en una cabina, darrera un vidre (a l’esquerra de la foto) des del que no veia ni la meitat dels músics.  Per anar al públic s’havia de passar per l’escenari, o sigui que vaig optar per agafar la referència del volum a fora i fer la mescla amb auriculars durant l’actuació, quin remei! Per les fotos de la Fire tocant treia el cap per la porta de la cabina.  El sistema de so era una barreja entre dos altaveus sobre dos trípodes a l’escenari i els altaveus de la sala, distribuits al llarg de la sala, de marques i models diferents.  Tot i portar alguns micros, peus de micro i cablejat, vam haver de fer una reducció de canals.  I és que la mentalitat és que cal no perdre bolos i, encara que siguin petitets, picar pedra i fer tots els que es puguin si les condicions són mínimes.  Bé, aquesta vegada les condicions mínimes eren minses, però el bolo es va tirar endavant.
La taula de so era una Ecler analògica que van portar per substituir la que hi havia, que estava espatllada.  Bé, una taula analògica velleta, però funcionava!  Per la resta, va ser un bolo entranyable, amb una mitjana d’edat amb molta experiència en la vida.  Aliens a les dificultats tècniques s’ho van passar d’allò més bé! Que ningú digués res és que no va ser cap desastre, suposo que finament tampoc va sonar malament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *