País de Cotó: La fàbrica de somnis

Sortir a tocar fora
13/12/2012
Final d’etapa
28/12/2012

15 i 16/12/12 Bescanó

La Fàbrica de somnis, del grup d’animació País de Cotó, és el títol del darrer cd que han editat.  I n’han fet un musical, que es va estrenar el 16 de desembre al Teatre de Bescanó.  El dia abans es va fer una funció per alumnes de l’Escola de Música del Gironès.  I com que aquest cap de setmana no tenia bolo amb ningú em vaig apuntar ràpidament a la proposta que em van fer en Faló i la Glòria de fer el so de l’espectacle.  Endavant!
Visita a un assaig, muntatge del so el dilluns de la setmana de l’estrena al mateix teatre, on van estar assajant tots els dies i preparant les llums amb en Guillem Danés, el tècnic del teatre, i tot plegat sota la direcció de la Meri Yanes. El divendres m’hi vaig incorporar per fer les proves de so i l’assaig general.
En directe els van acompanyar uns quants amics músics de l’òrbita cellerenca.  En Quim a la bateria, en Beni al baix, la Montse al teclat, acordió, veu, pianets, en Xavi a les guitarres i en Raül al trombó.  L’escenografia i el vestuari els van fer en Vit i la Fanny (Art Estudi), les projeccions l’Albert Blanch, la Neus Masó les coreografies i la Maria Àngels Buisac la somiatruites que apareixia a les projeccions.
Un bon espectacle, farcit de música, riures i valors! Peeeerrrrrrrfeeeecteeeeeee!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *